CAMINO OG TAPAS

ET FOREDRAG OM MODERNE PILGRIMSFÆRD VED EVA MICHAELSEN

Denne aften er en hyldest til det spanske! Vi indleder med et foredrag om den spanske pilgrimsrute og får inspiration, billeder og praktiske råd ved pilgrim Eva Michaelsen. Langsomheden og det enkle liv, mødet med sig selv og egne grænser, samt fællesskab uden hverdagens masker er blot nogle af de oplevelser, der møder én på vejen. Efter ca. 800 km.vandring med billeder og ord fuldendes arrangementet kl. ca.19.30 med spansk tapas og rødvin samt spørgsmål fra publikum.

Overvejer du en pilgrimsvandring på Caminoen eller andre steder, er dette en oplagt mulighed for at komme i gang. Du får en grundig indføring i pilgrimslivets fantasiske muligheder med erfaringer og fortællinger fra flere forskellige vandringer til Santiago de Compostela.

De seneste10- 20 år er Caminoen blevet en vigtig inspirationskilde for rigtig mange mennesker over det meste af verden. Mange rejser den halve vej rundt om jordkloden, for at vandre 5-6 uger, overnatte på sovesale, bære kun det allernødvendigste og ikke mindst opleve magien ved det enkle pilgrimsliv. Det er en indre rejse, som har en dyb forvandlende effekt på enhver, der går af sted med åbenhed i sindet.

Eva Michaelsen er pilgrim, foredragsholder, yogalærer, coach og meget mere. Har gået den 800 km. lange pilgrimsrute, Caminoen i Spanien, ikke mindre end 4 gange, samt mange mindre ture med kursister. Det har været livsforvandlende og sat spor i sjælen, og som foredragsholder har hun yderligere haft det privilegium at beskæftige sig intenst med pilgrimsvandringens indre dimension. Dels ved foredrag i hele Danmark og dels ved hendes velbesøgte pilgrimskurser i Søhøjlandet, på Mols samt på Caminoen i Spanien.

CAMINO OG TAPAS

 Pris

245 kr. + gebyr

Hvornår 

14. marts 2018 kl. 18.00 – 21.00

Program

Et foredrag om moderne pilgrimsfærd.

  • Hvad kan Caminoen give dig?
  • Hvordan kommer du afsted?
  • Afrunding med tapas, rødvin og gode spørgsmål

Hvor

Ry Biograf, Kyhnsvej 4, 8680 Ry

OM RY OUTDOOR 365

Vi elsker udeliv. Derfor arrangerer vi events hele året – både før, under og efter Ry outdoor Festival i pinsen.

Vi tilbyder også skræddersyede events og teambulding – kontakt os på info@ryoutdoorfestival.dk eller telefon + 45 52 82 25 87 for individuel aftale.

KONTAKT

 

 info@ryoutdoorfestival.dk

Kyhnsvej 8

8680 Ry, Denmark
 

OM OS
 

Vores mission er at inspirere til et fokus på sundhed og trivsel gennem bevægelse i uderummet. Vi ønsker balance og bæredygtighed mellem natur, dyreliv og mennesker.

Vinder af Ry Hæderspris 2016

FØLG RY OUTDOOR FESTIVAL