BAG OM RY OUTDOOR FESTIVAL

Her finder du information om, hvordan Ry outdoor Festivalen startede, og hvad der driver festivalen.

HISTORIEN BAG

Om at sætte en by i bevægelse

Det begyndte som et lille frø, der i 2014 blev plantet hos Isabel Morgenstern. Tanken var at sætte byen i bevægelse og gøre noget for lokalsamfundet. Med en professionel baggrund i konceptudvikling, kommunikation og læring kombineret med en stor interesse for sundhed, trivsel og natur kom værdierne på plads og visionen blev tydeligere.

Med fokus på Rys helt unikke natur og byens store udvalg af outdoor aktiviteter, blev frøet vandet, og frem spirede tankerne, og de ville ikke slippe igen. De blev luftet for borgere, foreninger og virksomheder, og der var stor opbakning. Gentagne gange blev der sagt: ”Det er da en vanvittig god idé. Hvorfor er der ikke nogen, der har gjort det noget før?”. I februar 2015 valgte Isabel Morgenstern at kaste sig ud i det, velvidende at det ville kræve mange interessetimer, penge og hårdt arbejde – med fuldtidsjob og familie ved siden af.

Èn blev snart til flere, Lea Shoshan Nygaard blev en del af ejerkredsen, og aktører kom til fra mange steder for at være en del af projektet. Drømmen om at sætte en by i bevægelse begyndte at tage form.

Med kun fire måneders forberedelse lykkedes det at afholde Ry outdoor Festival den 29. – 31. maj 2015 med over 40 aktiviteter og med outdoor muligheder for både store og små, eliteudøveren, nybegynderen og personer med særlige behov. Det regnede i stride strømme i tre dage, og mange trodsede bygerne og sikrede at første år blev en stor succes.

Siden er kredsen af engagerede personer bag festivalen vokset og i 2018 afholdes festivalen for 4 gang.

VORES MISSION, VISION OG VÆRDIER

Hos Ry outdoor Festival arbejder vi med begejstring

MISSION

Vores mission er at inspirere til et fokus på sundhed og trivsel gennem bevægelse i uderummet.

Vi ønsker balance og bæredygtighed mellem natur, dyreliv og mennesker.

VISION

Visionen for Ry outdoor Festival er at skabe et outdoor mekka med tilgængelighed for alle. Med udgangspunkt i et netværk af dygtige instruktører indenfor en bred vifte af bevægelsesformer, vil vi være kendte for at være eksperter for hele friluftsliv og outdoor området.

Vi skaber livskvalitet for deltagere og frivillige og er eksperter i at skabe fællesskaber og trivsel for marginaliserede grupper.

Vi er bevidste om, at vi efterlader et aftryk, og gør os umage for at påvirke naturen mindst muligt, og søger konstant at optimere bæredygtighed.

VORES VÆRDIER

Vi arbejder ud fra 3 kærne-værdier;

  • Fællesskaber
  • Kvalitet
  • Tilgængeligehed

KONTAKT

+ 45 52 82 25 87

 info@ryoutdoorfestival.dk

Klostervej 28

8680 Ry, Denmark
 

OM OS
 

Vores mission er at inspirere til et fokus på sundhed og trivsel gennem bevægelse i uderummet. Vi ønsker balance og bæredygtighed mellem natur, dyreliv og mennesker.

Vinder af Ry Hæderspris 2016

FØLG RY OUTDOOR FESTIVAL